Přihlášení

Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024

  • Katalogové číslo: 54868
  • Výrobce: Cybex

ico_doprava.png

VYBERTE BARVU

blue moon

zboží bude dostupné od 27.05.2024


5 699 Kč Koupit

cobblestone grey

zboží bude dostupné od 27.05.2024


5 699 Kč Koupit

rumba red

zboží bude dostupné od 27.05.2024


5 699 Kč Koupit

pure black

zboží bude dostupné od 17.06.2024


5 699 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size se systémem L.S.P. Plus, držákem nápojů, nastavitelným štítem a přezkou vhodná pro děti od 15 měsíců do 12 let.

Důmyslně navržený tlumící štít snižuje zranění krku až o 40 % ve srovnání s tradičními 5bodovýmí pásy a nastavitelná spona, která se zapíná jedním zacvaknutím, zabezpečí vaše dítě během několika sekund.
Když vaše dítě z tlumícího štítu vyroste, můžete ho snadno odstranit a autosedačku pak používat až do 12 let dítěte. Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P.) Systém Plus snižuje sílu bočního nárazu o více než 15 %². Navíc nastavitelné sklápění opěradla, tři individuální nastavení isofix a libovolná z 12 poloh opěrky hlavy vám pomohou přizpůsobit sedačku tak, abyste našli ideální polohu, ve které bude vaše dítě spinkat. Bude dobře chráněné díky integrované ochraně při bočním nárazu.

Můžete ji používat déle než 10 let
Autosedačku Pallas B4 i-Size můžete používat od doby, kdy je vaše dítě ještě batole, až do doby, kdy dosáhne výšky 150 cm nebo 12 let. Vaše dítě bude chráněné tlumícím štítem, který lze odstranit, jakmile dítě vyroste nad 105 cm nebo jakmile váží 21 kg. Dítě pak bude připoutáno bezpečnostním pásem. Díky tomu můžete tuto autosedačku 2v1 používat déle než 10 let.

Snižuje počet poranění krku až o 40 %
Autosedačka Pallas B4 i-Size má nastavitelný tlumící štít, který je navržený tak, aby snižoval riziko vážného poranění krku – síla nárazu se totiž chytře rozkládá na jeho velkou plochu. Dobře přiléhá k dítěti a zvyšuje tak jeho ochranu v případě předního nárazu – přesto však umožňuje volný pohyb horní části těla.

Zabezpečí dítě během několika sekund
Díky Pallas B4 i-Size budete nastupovat bez zbytečného stresu. Když rodiče vědí, že integrovaný nastavitelný tlumící štít ochrání jejich dítě během několika sekund, je to pro ně obrovská výhoda – mohou bez obav vyrazit na jakoukoli cestu. Dítě zabezpečíte pouhým jedním zacvaknutím a dotažením. A navíc s tím, jak dítě poroste, můžete zabezpečení velmi snadno upravovat.

Ještě více pohodlí pro vaše dítě
Když je spokojené dítě, je spokojený i rodič a autosedačka Pallas B4 i-Size s funkcí naklápění má právě k tomu přispět. Naklápěcí opěradlo v kombinaci se třemi nastaveními isofix znamená, že můžete nastavit úhel opěradla pouhým zatažením za rukojeť, což vám umožní najít ideální částečně sklopenou polohu – dítě si tak může zdřímnout, dívat se z okna nebo s vámi udržovat oční kontakt.

Snižuje sílu bočního nárazu o více než 15 %
Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P.) Systém Plus instalovaný v autosedačce Pallas B4 i-Size funguje v kombinaci se skořepinou tlumící náraz a odvádí více než 15 % síly bočního nárazu od dítěte v porovnání s autosedačkou bez systému L.S.P. Plus². Bezpečí při každé cestě.

Snadná manipulace a nošení
Pro Pallas B4 i-Size je klíčová flexibilita... Jedna z nejlehčích autosedaček ve své třídě. Díky speciálně navrženému tvaru se dá snadno instalovat, snadno se s ní manipuluje a snadno se přenáší.

Přizpůsobí se vašemu dítěti
S tím, jak vaše dítě roste, určitě uvítáte, že opěrka Pallas B4 i-Size je vybavená 12 samostatnými výškovými nastaveními, které lze snadno nastavit nahoru nebo dolů. Dítě tak bude mít oporu a pohodlí, dokud nedosáhne výšky 150 cm. Autosedačku tak budete moci používat více než 10 let.

Perfektně sedne do vašeho auta
Autosedačka Pallas B4 i-Size je vybavená systémem isofix, který usnadňuje instalaci, a horním kotevním úchytem pro dodatečné upevnění. Stačí jen třikrát zacvaknout – jednou u horního úchytu a dvakrát u nastavitelného systému isofix – a autosedačka je připravena k použití.

Šetrná k dětské pokožce
Bezpečnost se skrývá v jemných detailech a u autosedačky Pallas B4 i-Size bylo provedeno přísné testování všech materiálů na přítomnost nebezpečných látek – rodiče tak mají větší jistotu, že je vše šetrné k pokožce jejich dítěte.
Nápoje máte snadno na dosah ruky
Cybex Pallas B4 i-Size je vybavená velmi praktickým držákem nápojů, který je speciálně navržený tak, aby žíznivé batole mělo chladné a osvěžující nápoje na dosah ruky.

Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Určeno dětem od 15 měsíců do 12 let, výška dítěte 76-150 cm, hmotnost dítěte 9-50 kg

Vlastnosti výrobku
Hmotnost 6,6 kg
Výška 59,5-83 cm
Šířka 53-58 cm
Délka 42 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024 Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024 Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024 Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024 Autosedačka Cybex Pallas B4 i-Size 2024