Přihlášení

Autosedačka Cybex Solution G i-Fix 2024

  • Katalogové číslo: 54811
  • Výrobce: Cybex

ico_doprava.png

VYBERTE BARVU

lava grey

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



4 190 Kč Koupit

moon black

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



4 190 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Autosedačka Cybex Solution G i-Fix určená dětem od 3 do 12 let s pohodlným polohováním, boční ochranou a uchycením na isofix.

S autosedačkou Cybex Solution G i-Fix bude mít vaše dítě při jízdě nejvyšší komfort a zároveň je zaručena maximální bezpečnost díky pokročilým bezpečnostním prvkům. Vaše dítě může vzadu sedět v maximálním pohodlí díky nastavitelnému sedadlu. Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy zajišťuje, že hlavička zůstane v bezpečné pozici, i když spí. Díky boční ochraně a možnost nastavení výšky sedačky budete moci bezpečně jezdit na cesty po dlouhá léta.

Cybex Solution G i-Fix je autosedačka s možností sklopení sedačky jednou rukou.
Patentovaná třípoziční naklápěcí opěrka zabraňuje spadnutí hlavy na hrudník, i když vaše dítě spí. Hlava i krk jsou během spánku chráněné.
Systém L.S.P. Plus může odklonit až 20 % síly nárazu od vašeho dítěte. Energii pohlcující skořepina poté bezpečně náraz neutralizuje.
Výškově nastavitelná opěrka hlavy s flexibilními bočnicemi nabízejí možnost nastavení velikosti odpovídající vašemu dítěti. Opěrky hlavy je plně přizpůsobitelná výšce, bočnice pomáhají maximálnímu komfortu s růstem vašeho dítěte.
Systém ventilace vzduchu udržuje vaše dítě v příjemném chladu. Chladný vzduch cirkuluje skrz sedačku, odvádí nadbytečné teplo a udržuje příjemnou teplotu.
Díky isofixu se můžete spolehnout na rychlou a bezpečnou instalaci. Sedačku jednoduše nainstalujete zasunutím sedačky do kotvících bodů isofix ve vašem automobilu.

Vlastnosti autosedačky Cybex Solution G i-Fix:

  • lze používat od výšky 100 do 150 cm, od cca 15 do 50 kg (3-12 let)
  • možnost sklopení sedačky jednou rukou
  • patentovaná naklápěcí opěrka hlavy
  • Linear Side-impact Protection Plus (L.S.P. System)
  • výškově nastavitelná opěrka hlavy s flexibilními bočnicemi
  • ventilační systém
  • snadná a bezpečná instalace pomocí isofixu
Vlastnosti výrobku
Hmotnost 7,45 kg
délka 40,5 cm
šířka 59,5 cm
výška 59 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix Autosedačka Cybex Solution G i-Fix