Přihlášení

Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix 2022

  • Katalogové číslo: 10031
  • Výrobce: Recaro

ico_doprava.png
Tip: EXTRA SLEVA pro registrované. Zaregistrovat se můžete zde.

VYBERTE BARVU

Core Deep Black

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



3 890 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Recaro Monza Nova EVO Seatfix 15-36 kg je pohodlná autosedačka se zvýšenou ochranou proti bočnímu nárazu a výškově nastavitelnou opěrkou hlavičky. Je vybavena Isofixem, polohováním a loketními opěrkami.

Dětská autosedačka RECARO Monza Nova Evo Seatfix byla vyvinuta dle nejnovějších trendů v bezpečnosti s ohledem na přátelské a jednoduché používání - to vše je zabaleno do špičkového provedení. RECARO Monza Nova Evo Seatfix pro děti od 3 do 12 let navazuje na celoevropsky oceňované Monza Nova (2) SeatFix a tím přichází na trh NOVÁ špičková bezpečná sedačka ve vysoké kvalitě s neočekávanou cenovou relací. Hlavovka má ergonomický design - je bohatě široká pro absorbování nárazu, krásně hluboká pro příjemné spaní na cestách. Mírný sklon bočnic hlavovky zajistí, aby v každém módu použití byly komfort a bezpečí poskytovány na maximum. Design konstrukce sedačky má za úkol chránit dítě co nejvíce uvnitř bezpečné skořepiny, proto má sedačka pevné, plnohodnotné a vysoké područky. Bočnice opěradla chrání trup dítěte odshora dolů během celé doby používání sedačky. RECARO Monza Nova EVO Seatfix poskytuje bezpečné a komfortní sezení díky extra dlouhému sedáku s ergonomickou pěnou. Dlouhý sedák je důležitý pro optimální oporu dětských nožiček a jejich prokrvení, ergonomická pěna podporuje správné a komfortní sezení bez únavy. Sedák má tvar "ležaté kapky" a mimo zmíněné komfortní výhody svým tvarem zabraňuje tzv. submarine efektu, tedy proklouznutí pod pásy v případě prudkého brzdění nebo nárazu. Tvar sedáku vychází z bohatých zkušeností značky RECARO na poli závodních a ergonomických sedadel pro dospělé. Kvalitní potahy, široká hlavovka i zádová čast odpovídající růstu dítěte usnadní dlouhodobé používání autosedačky. RECARO Monza Nova EVO je ve verzi SeatFix vybavena poutáním na isofix. Poutání na isofix probíhá pomocí konektorů třetí generace, které vynikají vylepšeným ovládáním, vyšší pevností a to vše při menších rozměrech, díky kterým je usnadněno poutání.

Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix

  • maximální ochrana proti bočnímu nárazu
  • hluboká a výškově nastavitelná hlavovka zajistí boční ochranu i během spánku dítěte
  • prostorný sedák ve tvaru ležaté kapky se zesílenými područkami pro optimální ochranu v oblasti pánve dítěte
  • monza Nova EVO Seatfix s novou generací isofix konektorů
  • kvalitní potahové materiály a ergonomické pěny zajišťují pohodlný sed i při dlouhých cestách
  • výškově nastavitelná opěrka hlavy do 11 pozic
  • inteligentní ventilační systém napomáhá odvětrání zádového prostoru při dlouhých cestách
  • rozměrné opěradlo a sedák umožňuje dlouhé používání a podporují vysokou bezpečnost

Vlastnosti výrobku
Hmotnost 6,1 kg
Délka 45 - 54 cm
Šířka 56 cm
Výška 67 - 86 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix Autosedačka Recaro Monza Nova EVO Seatfix