Přihlášení

Hluboká korba ABC Design carrycot 2024


ico_doprava.png
Tip: EXTRA SLEVA pro registrované. Zaregistrovat se můžete zde.

VYBERTE BARVU

grain


4 990 Kč Koupit


carrot


4 990 Kč Koupit

aloe

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



4 990 Kč Koupit

powder

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



4 990 Kč Koupit


berry

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



4 990 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Hluboká korba ABC Design carrycot s výškově nastavitelnou opěrkou hlavy, pohodlnou matrací a praktickým organizérem.

Optimální cirkulaci vzduchu zajišťují dvě ventilační okna, které lze jednotlivě otevřít nebo zavřít. Navíc můžete mít dítě stále na očích a oni mohou objevovat svět. Jemný síťovaný materiál ochrání vaše dítě i před těmi nejmenšími komáry a hmyzem.
Matrace CozyCloud® je dokonalým místem, kde si vaše dítě může lehnout. Poskytuje vysokou úroveň pohodlí a vynikající klima na spaní díky své prodyšné studené pěně a integrovaným vzduchovým kanálkům. Klínovitá opěrka hlavy a nastavitelné čelo přispívá ke zdravému spánku. Má extra měkké ochranné okraje, které jsou vyvýšené, takže citlivá pokožka vašeho děťátka neleží přímo na ventilačním oknu.
Součástí hluboké korby je praktický organizér s taškou na vybavení (dudlíky, ubrousky, lahve). Snadno se připevní v nohách korbičky. Vaše osobní věci, jako je váš mobilní telefon nebo klíč od dveří, budou uchovány v bezpečí. Lze ji také zavěsit na madlo pomocí držáku ABC Design.
Paměťová funkce držáků korbičky poskytuje rodičům větší pohodlí. Držáky můžete odemykat jeden po druhém a vždy mít jednu ruku volnou k držení rukojeti. Tímto způsobem je sejmutí korbičky z rámu vašeho kočárku ještě pohodlnější a bezpečnější. Korbu lze složit a uložit do zavazadlového prostoru vašeho auta, aniž by zabírala mnoho místa.
S hlubokou korbou přeměníte během chvilky svůj kočárek na novorozenecký kočárek. Kompatibilní s kočárky Samba, Salsa Run a Zoom (od roku 2017).

Vlastnosti hluboké korby ABC Design carrycot:

  • CozyCloud® matrace
  • organizér na kočárky
  • cirkulace vzduchu
  • paměťová funkce u korbičky
  • výškově nastavitelná opěrka hlavy
  • skládací
  • sluneční ochrana
  • ochranný nánožník se zipem

Vlastnosti výrobku
Hmotnost 4 kg
Výška 65 cm
Šířka 44 cm
Délka 84 cm
Vnitřní délka 77 cm
Vnitřní šířka 35 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024 Hluboká korba ABC Design carrycot 2024