Přihlášení

Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite 2023


ico_doprava.png

VYBERTE BARVU

city grey


6 090 Kč Koupit

mon amour


6 090 Kč Koupit

graphic gold


6 090 Kč Koupit

blue shine

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



6 090 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite v moderním a praktickém designu kompatibilní s kočárkem Peg-Pérego Book.

Unikátní systém Comfort současně nastavuje opěradlo a opěrku nohou a udržuje tak optimální ergonomickou polohu pro větší pohodlí a pohodu dítěte, ať už je vzhůru nebo spí. Nastavením systému 4 roční období budete mít uvnitř korby vždy ideální klima: v zimě teplo a v létě chladno.
Stříška a nánožník vytvářejí perfektní podmínky pro ochranu vašeho dítěte a na procházku za každého počasí. Potřebuje Vaše dítě rozptýlení? Zavěste hračku do účelně navrženého poutka na stříšce.
Užijte si pohodlné procházky v každém ročním období s látkovou stříškou s UPF 50+, která chrání vaše dítě před sluncem. V horkých dnech oceníte síťovanou vložku, která umožňuje větší ventilaci.
Stříška je vybavena elegantním madlem z eko kůže pro snadné přenášení korby. Stříšku můžete spustit jednou rukou, i když držíte své dítě.
Culla Elite je plná překvapení. Lze ji použít jako houpací kolébku s otočným podstavcem i jako postýlku s vytahovacími nožičkami.

Korba Elite je schválena pro použití ve vozidle (sada do auta /Car Kit Culla Elite/ se prodává samostatně).

Vlastnosti výrobku
Hmotnost 5,2 kg
šířka 48 cm
délka 84 cm
výška 64 cm
Korba - šířka vnitřní 35 cm
Korba - délka vnitřní 75 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite

DOPORUČUJEME ZAKOUPIT SPOLEČNĚ S VÝROBKEM