Přihlášení

Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 2024


ico_doprava.png
Tip: Zaregistrujte se v našem e-shopu a nakupujte za VIP ceny. Zaregistrovat se můžete zde.

VYBERTE BARVU

Magnet Grey


30 990 Kč Koupit

Igloo Grey

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



30 990 Kč Koupit

Tundra Beige

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



30 990 Kč Koupit

Taiga Green


30 990 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Inglesina Aptica XT Quattro 4v1 je nový kočárek s nezaměnitelným stylem, výjimečně pohodlný pro dítě, snadno použitelný pro rodiče a s promyšlenými detaily. Ve zvýhodněné sadě s autosedačkou Darwin Recline i-Size.

Modelem Aptica pokračuje italský výrobce kočárků Inglesina v zaměření na bezpečnost a pohodlí dítěte ve všech aspektech. Využívá přitom svoji více než 50 letou zkušenost s výrobou kočárků i propojení na největší tým zdravotnických expertů z oboru neonatologie z boloňské nemocnice. Výsledkem jsou další vylepšení hluboké vaničky, zcela nový podvozek Aptica i zcela nová autosedačka Darwin Recline i-Size, odpovídající životnímu stylu moderní rodiny. Křehký organismus novorozeného dítěte potřebuje mimořádnou ochranu a pohodlí. Potřebuje také hodně spánku, po narození spí až 18 hodin denně. Ale není to jen spánek a mateřské mléko co potřebuje, zdravý vzduch a změna prostředí prospěje oběma, jemu i mamince. Proto Inglesina dále vylepšila svůj koncept NON STOP SLEEPING, vycházející z těchto potřeb dítěte a umožňující rodičům je příjemným způsobem naplnit. Ať už budete na vycházce nebo doma, v autě nebo na chalupě, s Inglesinou bude mít vaše dítě více nepřerušovaného spánku a maximální úroveň péče a bezpečí.

Přednosti kočárku v kostce:

  • Prostorná hluboká vanička poskytující ochranu i pohodlí.
  • Matrace Welcome PadTM pro optimální péči o miminko.
  • Stojan na doma, spolu s vaničkou nahradí v prvních měsících postýlku.
  • Podvozek s nastavitelným odpružením do města i do terénu.
  • Nová sportovní sedačka All Season s prodyšnými zády a zateplovací vložkou, až do 22 kg, orientovaná po nebo proti směru jízdy.
  • Prostorná a bezpečná autosedačka Darwin Recline i-Size s polohou na ležení (v autě využijete funkci na ležení pouze s isofixovou bází).
  • Možnost dokoupení jedné pásy upínané báze a 2 typů isofixové báze, pevné nebo otočné.

Inglesina Aptica XT Quattro je nová kombinace kočárku Aptica XT s podvozkem s adaptivním odpružením. Hýčkejte své dítě hned od narození! Modelem Aptica XT se dostává koncept Baby Welness od Inglesiny na novou úroveň. Pohodlí a ochrana miminka jsou zajištěny mimořádně prostornou, pevnou a dokonale vybavenou hlubokou vaničkou a navíc dokonale odpruženým podvozkem vybaveným patentovanou technologií individuálně nastavitelného odpružení, který tlumí otřesy od nerovností cesty. Využívá přitom svoji více než 50ti letou zkušenost s výrobou kočárků i propojení na největší tým zdravotnických expertů z oboru neonatologie z nemocnice v Bologni. Výsledkem je další vylepšení unikátní vložky Welcome PadTM, tvořící součást hluboké vaničky a nový robusní podvozek Aptica XT, zvládající rozpadající se chodníky našich měst i polní nebo lesní cesty.

Kočárek Aptica XT Quattro 4v1 se skládá z: hluboké vaničky, matrace, Welcome PadTM, stojanu Stand UpTM, sportovní sedačky s boudičkou, nánožníku, košíku, držáku pohárku, s autosedačkou DARWIN Recline a nového podvozku Aptica XT s adaptivním odpružením.

Nový rozměr pohodlí i ochrany - Pro podvozek Aptica XT vyvinula Inglesina uplně nová kola. Jsou větší (215 mm přední kola a 290 mm zadní kola), mají speciální tvar, který přispívá k pohlcování drobných rázu od nerovností cesty. Vlastní obruče kol jsou tvořeny vnější tvrdou gumou, zajišťující dlouhou životnost kol, a dvouvrstvou výplní z pěnového polyuretanu, která stejně jako sofistikovaný tvar kol pohlcuje rázy a vibrace od nerovností povrchu cesty. Jízda je pak příjemější pro dítě i pro rodiče, kterým se do rukojeti kočárku přenáší mnohem méně vibrací.

Patentované nezávisle nastavitelné odpružení každého kola. Děti rostou a cesty, kterými jedeme, jsou některé hladké, jiné hrbolaté. Proto vyvinula Inglesina nastavitelné odpružení. Pro miminko vážící 4-5 kg si odpružení přepnete na soft, a později, až už z něj bude batole vážící 12 kg, odpružení přepnete na hard. Kromě možnosti nastavit tuhost odpružení, zvětšila Inglesina jeho zdvih. Takže Aptica XT lépe překonává i větší nerovnosti cesty. Doporučení pro nastavení odpružení naleznete na konci přiloženého souboru.

Dejte svému pokladu prostor - Hluboká vanička není jen dopravní prostředek. V dětském kočárku bude vaše dítě trávit mnoho hodin prvních měsíců života. Proto jsme navrhli perfektní prostředí, které je dokáže přivítat v pohodlí a bezpečí, které potřebuje. Podpořte jeho rozvoj a správné držení těla Jakmile se narodí, je vaše dítě křehké a bezmocné, opustí bezpečí vašeho bříška a musí čelit vnějšímu světu. Všechno, co za něj doposud dělala maminka, musí po narození zvládnout samo. Pomozte mu cítit se v klidu a bezpečně, rozvíjet se, a přitom udržovat správné držení těla, tímže mu dopřejete hlubokou vaničku vybavenou matraci Welcome Pad TM.Matrace Welcome PadTM vychází z profesionální matrace StartMat používané v porodnicích celého světa. Její tvarování udržuje dýchací cesty novorozence rovné, podporuje tak dýchání do břicha a tím i posilování středu těla, což vede ke správné postuře. Více o benefitech matrace Welcome PadTM najdete zde. Proč ho probudit? Pokud usne na procházce v kočárku, nebudete ho budit po návratu domů. Bude to dobře pro něj i pro vás. Díky stojanu Stand Up lze hlubokou vaničku umístit pohodlně a hygienicky uvnitř domu a může se z ni dokonce stát skutečná postýlka pro noc. A přitom se může nacházet hned vedle vaší postele.

Sportovní kočárek: pohodlný a praktický Jakmile je dítě větší, zajistí jeho přepravu sportovní kočárek vybavený veškerým pohodlím pro dítě i rodiče. Aptica XT nabízí prostornou sedačku s pevnou konstrukcí s bočním vedením. Ta je vybavená prvky pro ventilaci a ochranu před sluníčkem a přehřátím. Dlouhá opěrka zad s nastavitelným sklonem od sezení do ležení pak umožňuje použití od narození až do dosažení hmotnosti 22 kg (cca 4 roky). Podvozek APTICA XT Je neuvěřitelně praktický! Rozkládá se a skládá v okamižiku jednou rukou, stojí samostatně, když je složený, a rukojeť se přitom nedotýká země, takže ruce nepřicházejí do kontaktu s nečistotami. Teleskopická rukojet podvozku, nastavitelná do 4 poloh, se přizpůsobí každé výšce postavy.

Technické údaje:
  • Hmotnost hlubokého kočárku: 15,1 kg
  • Rozměry vnější: šířka 53 cm x délka 90 cm x výška 120 cm
  • Rozměr hluboké vaničky vnitřní: 79 x 37 cm
  • Hmotnost sportovního kočárku: 12,5kg
  • Rozměry složeného sportovního kočárku: 90 cm x 53 cm x 42 cm
  • Hmotnost podvozku 9,7 kg
  • Rozměry složeného podvozku: 90 cm x 53 cm x 35 cm
  • Celková hmotnost dodávky:25,9 kg ve dvou kartonech

Inglesina autosedačka DARWIN Reclines redukcí a hlavovými polštářky z bambusových vláken, které dítěti poskytují maximální pohodlí. Ergonomický tvar, velkorysé rozměry a optimální úhel sklonu, vedou k maximu pohodlí a bezpečí pro Vaše dítě. Naklápěcí mechanismus snižuje opěradlo a prodlužuje opěrku nohou, což umožňuje dítěti se téměř úplně narovnat a mít záda a nohy v jedné poloze (sklon se nastavuje pomocí ovladače umístěného v přední části sedačky tak, aby bylo možné kontrolovat dítě při sklápění). Naklápění lze použít při jízdě na podvozku , anebo v autě, pokud je autosedačka nasazena na isofixovou bázi

Inglesina autosedačka DARWIN Recline v bodech:
  • Konstrukce sedadla je vybavena otvory, rovnoměrně rozmístěnými pro usnadnění průchodu vzduchu a zajištění správného dýchání
  • Integrovaný tlumič nárazů (I.S.A.) tlumí energii přenášenou na dítě v případě nárazu a nabízí maximální bezpečnost
  • Velmi praktické: Díky kompaktním rozměrům se sedadlo může na základně volně otáčet, i když je zcela sklopené, aniž by se dotýkalo sedadel
  • Schválena podle ECE R129 i-Size pro děti do výšky 75 cm, Volitelně k dispozici ISOFIXová báze.
  • Při vývoji testována zkušebnou ADAC s výsledkem DOBRÁ.
  • Do auta se umisťuje v protisměru, nejlépe na zadní sedadla, na sedadlo spolujezdce jen pokud má vypnutý airbag.
  • V autě může být upevněna pásy vozidla nebo pokud ji dokoupíte, pomocí báze ISOFIX.
  • Ergonomický tvar s ideálním úhlem sklonu pro správnou pozici dítěte.
  • Podložka hlavičky je potažena látkou z měkkého úpletu a navržena ergonomicky tak, aby zajistila správnou pozici dítěte v prvních měsících života.
  • Je také výškově nastavitelná s centrálním systémem ovládání.
  • Tříbodové bezpečnostní pásy jsou s podložkou propojeny a při výškovém nastavování se nastavují společně s podložkou.
  • Pásy mají polstrované ramenními popruhy a mezinožní popruh pokrytý měkkou látkou s Lycrou, aby se zabránilo tření, které by mohlo odřít jemnou pokožku vašeho dítěte.
  • Rukojeť na přenášení s ergonomicky tvarovaným úchopem je nastavitelná do čtyř poloh.
  • Darwina využijete i doma, když Vás již dítě pozoruje, tak na stojanu Stand UpTM jako lehátko nebo hned od narození jako houpátko přímo na zemi.
  • Ještě častěji využijete Darwina na podvozku kočárku Inglesina APTICA, COMFORT, QUAD, TRILOGY nebo OTTUTO, s nimiž je kompatibilní přímo, bez potřeby jakéhokoliv adaptéru.
  • Je vybaven praktickým systémem centrálního ovládání pojistek při upínání na podvozek nebo Stand UpTM
  • Boudička je nastavitelná nezávisle na madle a odnímatelná. Je vybavena výklopným protislunečním kšiltem. Celá boudička má úpravu UPF50+ pro ochranu dítěte před UV zářením.
  • Skořepina sedačky je perforovaná 149 rovnoměrně rozloženými otvory, zajišťujícími ventilaci prostoru sedačky.
  • Potah sedačky i její boudička jsou prací v ruce při teplotě 30°C.

Technické údaje:
  • Materiál konstrukce: polypropylén, materiál potahu: polyester, typ pásů: 3bodové












DALŠÍ OBRÁZKY

Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1 Kočárek Inglesina Aptica XT Darwin Recline I-Size Systém 4V1

DOPORUČUJEME ZAKOUPIT SPOLEČNĚ S VÝROBKEM