Přihlášení

Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023


ico_doprava.png

VYBERTE BARVU

rosette

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



19 190 Kč Koupit

vapor

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



19 190 Kč Koupit

titanium

na objednávku 2-7 dnů

Zboží dodáváme na objednávku za 2-7 dnů.



19 190 Kč Koupit

přidat mezi oblíbené položky

Trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular se skládá z kočárku Book Smart, korbičky Culla Elite a autosedačky Primo Viaggio Sl.

Hluboká korba Peg-Pérego Culla Elite
Materiály a design korbičky Culla Elite Smart zajišťují maximální prodyšnost a nejlepší ergonomickou polohu pro pohodu vašeho dítěte. Dodává se s pohodlnou matrací pro extra rozmazlování. Culla Elite Smart je schválena pro použití v autě (s příslušenstvím k dokoupení Car Kit).
Užijte si pohodlné procházky v každém ročním období s látkovou stříškou a kšiltem s UPF 50+, které chrání vaše dítě před sluncem. V horkých dnech můžete zvednout část stříšky, který skrývá větrací síť.
Jedinečný systém Comfort současně nastavuje opěrku zad a opěrku nohou a udržuje optimální ergonomickou polohu pro větší pohodlí a pohodu dítěte, ať už je vzhůru nebo spí. Nastavením systému 4 Seasons budete mít uvnitř kočárku vždy ideální klima: v zimě teplo a v létě chlad.
Díky vestavěné rukojeti z eko kůže můžete korbičku snadno přenášet a stříšku stahovat pouze jednou rukou.
Culla Elite Smart lze použít jako houpací kolébku, jako postýlku s výsuvnými nožičkami a jako korbičku po upevnění na podnožku (Stand - příslušenství k dokoupení).

Sportovní kočárek Peg-Pérego Book Smart
Elegance spočívá v detailech kočárku Book Smart schváleného pro použití od narození: otočná sportovní nástavba, pohodlný nánožník a dostatek pohodlí při jízdě. Výjimečně agilní při řízení a měřící pouhých 51 cm na šířku bez problémů projde každou zkouškou.
Oboustranná sportovní nástavba kočárku Book Smart nabízí pohodlné procházky od narození až do hmotnosti dítěte 22 kg. Současné nastavení zádové opěrky a stříšky.
Systém Easy Drive - 12 kol s kuličkovými ložisky a odpružením pro lehkou ovladatelnou jízdu.
Hbitost řízení je zaručena i jednou rukou. Potah ergonomické a nastavitelné rukojeti z ekokůže zajišťuje maximální pohodlí.
Kočárek Book Smart se otevírá a zavírá pouze jednou rukou a se sedačkou zajištěnou v obou směrech. Samostatně stojí vzpřímeně a zabírá málo místa.
Pohodlná a prodlužitelná stříška s ochranou UPF 50+ s kšiltem chrání dětský spánek před sluncem a větrem.
Ať už se procházíte parkem nebo nakupujete, velký nákupní košík kočárku Peg-Pérego Book Smart vždy pomůže, systém snadného nakládání udrží vše, co potřebujete na dosah. Díky vysoce viditelným povrchovým úpravám jsou večerní procházky bezpečnější než kdy dříve.
Komfort a funkčnost jsou zaručeny prostorným sedadlem, 5bodovým pásem a předním madlem z ekokůže, které se snadno otevírá a zavírá.

Dětská autosedačka Peg-Pérego Primo Viaggio SL
Dětská autosedačka Primo Viaggio SLschválená pro skupinu 0+, od 0 do 13 kg, vhodná od narození do 1 roku věku. Přizpůsobuje se růstu vašeho dítěte. Opěrku hlavy a bezpečnostní pásy lze současně nastavit do 5 různých poloh.
Pro lepší ochrana a pohodlí je vybavena EPS vložkami pro tlumení nárazů. Bezpečnost zajistí 3-bodový pás.
Autosedačka je vybavena automatickým systémem pro upevnění na podvozky Peg Perego.
Peg Pérego Primo Viaggi Sl upevníte pomocí automobilových pásů, pro lepší komfort a bezpečí lze dokoupit Peg-Pérego Isofix Base 0 + 1K.

Vlastnosti výrobku
délka 95 cm
Složená konstrukce - délka 85 cm
Složená konstrukce - šířka 51 cm
Složená konstrukce - výška 35 cm
výška 106 cm
Pevné lůžko - hmotnost 5 kg
Pevné lůžko - délka (vnitřní) 84 cm
Pevné lůžko - šířka (vnitřní) 48 cm
Průměr zadních koleček 27 cm
Průměr předních koleček 18 cm
šířka 51 cm
hmotnost podvozku 7,7 kg
Sportovní nástavba - hmotnost 3,7 kg

DALŠÍ OBRÁZKY

Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023 Kočárek trojkombinace Peg-Pérego Book Smart Modular 2023

DOPORUČUJEME ZAKOUPIT SPOLEČNĚ S VÝROBKEM