Přihlášení

Korba X-lander X-Nest 2022

  • Katalogové číslo: 42095
  • Výrobce: X-lander

VYBERTE BARVU

Grey

prodej skončil

Prodej tohoto produktu skončil a již není možné ho objednat.



1 499 Kč  

Black

prodej skončil

Prodej tohoto produktu skončil a již není možné ho objednat.



1 499 Kč  

přidat mezi oblíbené položky

Měkká, velmi funkční korba s velkou boudičkou ke kočárku X-lander X-Double váží pouze 1,75 kg. Snadno se připíná ke konstrukci kočárku a poskytuje maximální komfort a bezpečnost dítěte.

Korba X-Nest je navržena pro děti používající kočárek X-Double. Díky korbě snadno přenesete dítě, které usnulo během procházky, navíc jej uvnitř útulné korby ochráníte před zimou nebo větrem. Díky matraci, kterou lze vyndat a vyprat, udržíte hygienické prostředí Vašeho dítěte. Velká boudička s viditelným reflexním prvkem chrání před povětrnostními vlivy a zajišťuje viditelnost kočárku po setmění – i z velké dálky. Korba je vyrobena ze zpevněné, lehké látky a váží pouze 1,75 kg. Díky použití měkké konstrukce lze při přepravě korbu složit naplocho, zabírá tak velmi málo místa v zavazadlovém prostoru.

Korba X-lander X-Nest

  • Velmi lehká korba – žádná zbytečná kila navíc. Díky lehké konstrukci korby lze připnout dvě korby vedle sebe a využít celou šířku rámu kočárku. Nízká hmotnost korbiček umožňuje snadné řízení kočárku i s dvojitým zatížením.
  • Pěnová matrace – snadné vyjmutí a možnost praní. Umožňuje udržet vnitřek korby v čistotě. Nezapomeňte po vyprání matraci dobře vysušit, než ji vložíte zpět do korby.
  • Měkké úchyty pro přenášení – dítě usnulo během procházky? Žádný problém, díky dlouhým uším s měkkými úchyty není přenášení dítěte nijak obtížné. Díky korbě odepnete a přenesete spící dítě z kočárku, aniž byste jej probudili.
  • Velká boudička – menší korba vůbec nemusí znamenat menší boudičku! Osvědčí se jako ochrana proti dešti, chladu nebo slunečnímu záření.
  • Viditelné reflexní prvky – díky reflexním prvkům všitým po celé délce boudičky je kočárek s připojenou korbou dobře viditelný z velké dálky.

Vlastnosti výrobku
Hmotnost 1,75 kg
Korba šířka 31 cm
Korba délka 78 cm

DALŠÍ OBRÁZKY

Korba X-lander X-Nest Korba X-lander X-Nest Korba X-lander X-Nest Korba X-lander X-Nest Korba X-lander X-Nest

DOPORUČUJEME ZAKOUPIT SPOLEČNĚ S VÝROBKEM